måndag, oktober 27, 2008

Biden om marxisten Obama och socialistlandet Sverige...

Det blir allt mer uppenbart att demokraternas kandidater har blivit lite bortskämda med att få tillrättalagda frågor av allt för välvilligt inställda journalister. Barbara West ställer de tuffa, kritiska och ärliga frågorna som så få journalister har ställt till både Barack Obama och Joe Biden.



Vicepresidentkandidaten inleder med ett stort leende, men blir bara surare och allt mer irriterad när West frågar honom om röstfusket i organisationen Acorn och Barack Obamas marxistinspirerade tankar om omfördelning av ekonomiska resurser. Bidens fasad rämnar påfallande snabbt för det krävs bara en tuff fråga innan han tvingas att tänja på sanningen om Obamas engagemang i Acorn och hänfaller till ett ganska osympatiskt och arrogant beteende. Efter intervjun så meddelande demokraternas kampanjledning snabbt att de inte tänker ställa upp på fler intervjuer hos Barbara West och TV-bolaget WFTV…


Den sista frågan är särskilt rolig för oss svenskar: “What do you say to the people that are concerned that Barack Obama will want to turn America into a Socialist country like Sweden?”

Mathias Knutsson

Inga kommentarer: