fredag, november 30, 2007

Lite reklam för "Samling för Kristianstad"

De av mina bloggläsare som mot all förmodan inte har fullt upp med arbete, studier eller julförberedelser är hjärtligt välkomna till decembermötet med det borgerliga nätverket "Samling för Kristianstad".

Vi träffas torsdagen den 6 december klockan 1830 på en restaurang eller ett café i Kristianstad. Vi gästas av regionrådet och partistyrelseledamoten Pia Kinhult (m) vilket borgar för en spännande och framåtsyftande diskussion.

”Samling för Kristianstad” bildades för utveckla och stärka samarbetet mellan borgerliga partier och politiker i Kristianstad. Nätverket är öppet för alla som är borgerlig sinnade och vi verkar för ett fördjupat samarbete mellan de borgerliga partierna inför valet 2010 och under nästkommande mandatperioder.

Nätverket träffas under trevliga och sociala former 6-8 gånger per år för att diskutera politik och utbyta idéer samt äta gott på någon av stadens restauranger. Ni kan läsa mer i följande artiklar: ledare och nyhetsartikel i Kristianstadsbladet i juli 2007.

Om ni har fler frågor eller vill komma på vårt möte den 6 december så får ni gärna kontakta mig. Jag hoppas att vi ses den 6 december!

Mathias Knutsson

Inga kommentarer: