onsdag, juni 18, 2008

Kvällens hjältinna heter Camilla Lindberg!

I strid mot alla liberala och frihetliga värderingar antog riksdagen ”Lex Orwell” som ger statens förlängda arm FRA rätt att läsa våra mail och sms samt avlyssna våra telefonsamtal. Läs mer om FRA-lagen i Expressen, Aftonbladet, DN, SvD och Kristianstadsbladet.

Jag är bestört, besviken och nästan chockad över våra folkvaldas agerande, men mitt i mörkret finns en lite strimma av ljus. Låt oss uppmärksamma och stödja den enda borgerliga riksdagsledamoten som röstade mot lagförslaget! Folkpartiets Camilla Lindberg stod upp för sina och alla liberala väljares värderingar - hon förtjänar vårt stöd och uppskattning för att hon vågade välja rätt sida i kvällens omröstning! Läs mer i Expressen.

Mathias Knutsson

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://shithitthefan.blogspot.com/

Källa: Dagens Nyheter 17 oktober 2006.
Fredrik Reinfeldt uttalar sig om de två egyptiska medborgare som 2001 med CIA:s hjälp avvisades till hemlandet, där de utsattes för tortyr.
Källa: Sveriges Radio P1, Studio Ett, 12 december 2004, kl. 17.00-17.45.

...jag är också beredd på att skriva under på att Sveriges del i kampen mot terrorismen kommer att tänja en del gränser ... eh ... för vad vi än så länge uppfattat vara korrekta sätt att agera.

Det finns legal grund för detta. Jag tror att svenska folket [ska] ställa in sig på att det kan hända igen.

Både att utländsk säkerhetstjänst opererar på plats i Sverige.

Och att det kan ske avvisningar till länder som använder annat än allmän domstol för att pröva skuldfrågan. ... eh ... Och ibland kan det vara bra att vara rak över det, snarare än det vi har upplevt, tycker jag, för att försöka ... eh ... komma undan diskussion i den här frågan.

Nu vet ni va han menar!

Anonym sa...

Så man ska alltså höjas till skyarna för att man går till jobbet, röstar efter egen övertygelse och sitt sunda förnuft?

Varför nämndes det inget från Camilla innan valet angående FRA...?

Nä, sluta va så blionda och vakna upp! "Ärlighet" i alla ära, men lägg istället energin och uppmärksamheten åt de som sviker, hycklar och fegar ur i sista stund istället och visa att det ej är accepterat!