torsdag, maj 29, 2014

Du får inte mat på ett år - ett helt år!

Familjens lillpojke ställer till med lite ofog och storasyster bistår med uppfostran (hot om gruvliga bestraffningar). 

"Om du inte städar upp efter dig så.... Så.... Så... Så får du inte mat på en vecka! Eller två veckor! Ehhh.... En månad! Två månader! Tre månader! Ett år! Ett helt år! Ett år - och då dör du olydiga busunge! Städa annars så svälter du och dör som barnen i Afrika!"

Sekunderna efteråt så har jag två barn som ropar PAPPA!!!!! Undrar vad dom vill...?

Mathias Knutsson

söndag, maj 25, 2014

Valet till Europaparlamentet...

Jag har förmånen att få lärt känna flera ledande kandidater till Europaparlamentet och jag är fullt övertygad om att samtliga dessa synnerligen dugliga personer skulle göra en fantastiskt bra insats "nere i Bryssel". 

Om ni funderar på vem ni ska ge ert stöd så kan jag rekommendera den drivne och engagerade riksdagsledamoten Fredrick Federley (c); min tidigare kollega Johan Chytraeus (fp) som numera är rådgivare i mänskliga rättigheter i Afghanistan; min granne Michael Anefur (kd) tidigare riksdagsledamot och numera regeringens samordnare för hemlöshetsfrågor, och avslutningsvis min tidigare kollega Carl Johan Sonesson, (m) regionråd med ansvar för hälsa- och sjukvården i Skåne. Av de jag inte känner så väl har jag fått en mycket positiv bild av Selimovic (fp), Fjellner (m), Tenfjord-Toftby (m), Wikström (fp) och Busch Thor (kd).


Mitt egen kandidat? Valet är egentligen mycket enkelt... 


Jag ger mitt stöd till frihetskämpen Gunnar Hökmark (m) för att han ska få möjlighet att fortsätta sitt framgångsrika arbete att stärka Europas ekonomi, konkurrenskraft, utveckling och arbetsmarknad. 

Gunnar Hökmark är den ende av de svenska, och nordiska, parlamentsledamöterna, som verkligen gör ett riktigt avtryck på den europeiska arenan.

Mathias Knutsson